2018. október 18., csütörtök - 09:50

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

Megméretnek megyénk kiváló pálinkái! A Keceli Pálinka Hetek ad otthont a megyei pálinkák viadalának is. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, negyedik alkalommal rendezi meg a megyei kiválóságok versenyét, amely az egy hetes, keceli verseny része. November 10-én 1500 órától a díjátadó ünnepség keretében kapják meg a Bács-Kiskun megyei verseny legeredményesebbjei az elismeréseket.

Szakmai zsűri érzékszervi bírálattal és objektív értékelési rendszerrel megválasztja „Bács-Kiskun megye legjobb szőlőpálinkáját” és a „Bács-Kiskun megye Legeredményesebb Pálinkafőzdéjét”.

A verseny célja a pálinka kulturált fogyasztásának népszerűsítése, a pálinka, mint Hungaricum népszerűsítése határon innen és határon túl. A verseny célja résztvevő pálinkák megmérettetésével, a minőség javítása, a kereskedelmi forgalomban kapható termékek népszerűsítése, valamint a pálinkával kapcsolatos fogyasztói szemlélet pozitív befolyásolása és a kereskedelmi főzdék munkájának elismerése megyénkben. A díjak elnyerői egy éven keresztül viselhetik a kitüntető címet és használhatják termékük népszerűsítésére az elismerést, amelyben a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, marketingtevékenységével is részt vállal.

A versenyfelhívást ide kattintva tekinthetik meg.

A pálinkaszályzat ide kattintva található.

A részletes programfüzetet ide kattintva olvashatják.

Vissza »