PÁLYÁZATOK


Európai Strukturális és Beruházási Alapok
Széchenyi Plusz

2021. január 13., szerda - 07:45

Felhívás - Solt Városért Emlékérem

Tisztelt Solti Állampolgárok!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete rendeletet alkotott Solt Város Önkormányzat által adományozható kitüntetésekről. A Képviselő-testület 2021. évben „Solt Városért” emlékérmet kíván adományozni.

A „Solt Városért” emlékérem annak a köztiszteletben álló személynek, helyi közösségnek adományozható, aki, illetve amely helyi közösség Solt város szellemi, anyagi gyarapodásáért példaértékuen dolgozott; a közélet, a gazdaság, a tudományok, a kultúra és a muvészetek, a szociális ügyek, az egészségügy, a gyógyítás, a sport, az ifjúság, az oktatás-nevelés, a közigazgatás területén maradandó alkotó munkájával elosegítette a város fejlodését, polgárainak boldogulását, jelentos mértékben hozzájárult a város jó hírének terjesztéséhez, rangjának, vonzerejének emeléséhez, a város érdekeinek elomozdításához.

A „Solt Városért” emlékérem évente legfeljebb három élő, vagy elhunyt személynek, illetve egy helyi közösségnek adományozható.

Az emlékéremre írásban bárki tehet javaslatot. A javaslatnak tartalmaznia kell a javasolt személy, közösség nevét, és a javaslat indoklását. Az emlékérmek odaítéléséről a képviselő-testület dönt. A javaslatokat írásban Solt Város Polgármesteri Hivatalában kérem leadni 2021. február 5. (péntek) napjáig. A később benyújtott javaslatokat nem áll módunkban elfogadni a döntésre való előkészítés miatt.

Vissza »