2017. április 30., vasárnap   (17. hét - 120. nap)
Tavaszhó / Szelek hava / Szent György hava
Bika
Ma Katalin és Kitti névnapja van.
Holnap Fülöp és Jakab névnapja lesz.
Időjárás-adatok
hőmérséklet: °C, relatív páratartalom: %
Szélcsend van. légköri nyomás: hPa
Hold-fázis

2016. december 6., kedd - 10:35

Meghívó - Koncert és rendezvény

Tisztelt lakosság!

Tisztelettel meghívjuk Önt, Családját és Barátait 2016. december 18-án (vasárnap) 1600 órára a solti Vécsey Károly Művelődési Házba KARÁCSONYI KONCERTRE

Köszöntőt mond: Kalmár Pál Solt Város Polgármestere; Fellépnek: Solti Női Kórus, Művészeti Iskola növendékei, Kissolti Nyugdíjas Egyesület dalköre és citera zenekara, Szabó Viktória, Kállay Zorka, Vécsey Károly Általános Iskola Irodalomszakköre és Énekkara

A műsor után (kb. 18 órakor) fáklyás felvonulás indul a művelődési ház elől a Béke térre az adventi koszorúhoz, ahol a Solti Katolikus Egyházközség szervezésében betlehemi játék, forralt bor és tea várja az érdeklődőket.

A plakátot itt olvashatják.

Teljes szöveg »

2016. december 6., kedd - 10:28

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

A Baba-Mama Klub és a Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár mindenkit szeretettel hív és vár a Vécsey Könyvtárban 2016. december 9-én 1500-1800 óráig ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS címmel megrendezésre kerülő programjára.

Ünnepre hangoló műsor sok zenével, mesékkel, bábműsorral. Kézműves foglalkozás, origami díszek és ajándék készítés, gyertyagyújtás.

A szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2016. december 6., kedd - 10:17

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakostársunk!

Téli esték a Vécsey Könyvtárban sorozatunk keretében meghívjuk Önt, családját és barátait 2016. december 8-án (csütörtökön) 1700 órára a solti Vécsey könyvtárba „a Krémház cukrászda karácsonyi ajánlata” című gasztronómiai beszélgetésünkre.

A belépés díjtalan! Szeretettel és meglepetéssel várunk minden kedves érdeklődőt!

A szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Információ: Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár - Solt, Posta u. 20., Tel.: 06/78-486-123

Teljes szöveg »

2016. december 1., csütörtök - 11:43

Meghívó - Testületi ülés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. december 8-án (csütörtökön) 1300 órától ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom.

A részletekről és a napirendi pontokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2016. december 1., csütörtök - 10:08

Meghívó - Hangverseny

Tisztelt lakosság!

Szeretettel meghívjuk Önt, családját és barátait 2016. december 4-én vasárnap 1500 órakor a Solti Református Templomba ADVENTI HANGVERSENYRE!

Fellép: a Solti Női Kórus; Karnagy: Madár Istvánné; Zongorán kísér: Perémi Erzsébet és a Művészeti Iskola Kamarazenekarai

A szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2016. december 1., csütörtök - 10:01

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

A nagycsoportos óvodásokkal szeretettel várjuk Önöket 2016. december 2-án (péntek) 1000 órára Városi fenyő avatási ünnepségünkre az Aranykulcs téren.

Vendégeink: Kalmár Pál polgármester úr, Vass Huba Zoltán plébános úr, Váradi Péter református lelkész úr. Közreműködnek: a Művészeti Iskola tanulói.

A szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2016. december 1., csütörtök - 09:46

Meghívó - Előadás

Tisztelt lakosság!

A Baba-Mama Klub és a Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár mindenkit szeretettel vár a Vécsey Könyvtárban 2016. december 1-jén 1600 órától „Mese, mese, mátka” bábjátékára!

Előadja: Döbrenteiné Szántó Katalin és Fábiánné Hollósi Éva óvónők. Az előadás után beszélgetünk a mesék, mondókák szerepéről a gyermekek fejlődésében. A foglalkozás ingyenes!

A szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2016. november 17., csütörtök - 13:17

Tájékoztató - Határozat

Tisztelt lakosság!

A 4/2016. számú Főállatorvosi határozat – az előző intézkedések (3/2016) kiegészítéseképpen – valamennyi állattartóra vonatkozóan előírja, hogy Békés, Bács-Kiskun és Csongrád megyékben valamennyi baromfit csak zártan lehet tartani, vagy amennyiben ez nem megoldható, a kifutót megfelelő erősségű madárhálóval kell védeni. Magyarország Főállatorvosa az intézkedést a hétvégi újabb hazai madárinfluenza kitörések, valamint a Németországban és Ausztriában is megjelent madárinfluenza esetek miatt hozta, hogy ezzel is csökkenjen az állományok vadon élő madarakkal történő érintkezésének lehetősége.

A határozatot itt olvashatják.

Teljes szöveg »

2016. november 9., szerda - 10:50

Tájékoztató - BURSA HUNGARICA

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Bursa pályázat beadási határidejét meghosszabbították, november 15-re módosult.

Teljes szöveg »

2016. november 9., szerda - 08:23

Tájékoztató - Kéményseprés

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kéményseprő-ipari közszolgáltatás változásaival kapcsolatban a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság összeállított egy tájékoztató anyagot. Ezen iratok a legfontosabb tudnivalókat tartalmazzák, amelyek minél szélesebb körű megismerése elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a kéményseprő-ipari közszolgáltatás a jövőben zökkenőmentesen történjen.

A tájékoztató anyagot itt olvashatják.

Teljes szöveg »

 <<   <    1    2    3   4   5    6    7    8    9    10    11   ...   >   >>