2017. szeptember 14., csütörtök - 10:08

Felhívás - Ebzárlat és legeltetési tilalom

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. szeptember 30-tól 2017. október 20-ig, a rókák veszettség elleni immunizálása miatt EBZÁRLAT ÉS LEGELTETÉSI TILALOM lép életbe!

Az ebzárlat tartama alatt:
  • tartási helyén minden kutyát és macskát elzárva, illetőleg a kutyákat megkötve úgy kell tartani, hogy azok más állattal vagy emberrel ne érintkezhessenek; zárt udvarban a kutyák elzárását vagy megkötését mellőzni lehet, ha azok onnan ki nem szökhetnek;
  • kutyát tartási helyéről csak pórázon vezetve és szájkosárral szabad kivinni;
  • a település területéről kizárólag érvényes veszettség elleni védőoltással rendelkező kutyát vagy macskát és csak a hatósági állatorvos kedvező eredményű vizsgálata után és engedélyével szabad kivinni.
A legeltetési tilalom ideje alatt tilos bármilyen fajú állat községi legelőre történő kihajtása vagy bármilyen egyéb legelőnek kinevezett helyen történő legeltetése.

Teljes szöveg »

2017. szeptember 14., csütörtök - 09:59

Meghívó - Előadás

Tisztelt lakosság!

Tisztelettel meghívjuk Önt, Családját és Barátait 2017. október 5-én csütörtökön 1800 órára „Az élet forrása a víz” című képes úti élménybeszámolóra a Városi Könyvtárba.

A részleteket ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2017. szeptember 14., csütörtök - 09:55

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

Mindenkit szeretettel várunk a Vécsey Könyvtárban 2017. október 5-én (csütörtökön) 1600 órától „Kerekítő” énekes- mondókás foglálkozásunkra!

A foglalkozást vezeti: Gottschallné Keresztély Veronika.

Szeretettel várjuk babát, anyát, apát, nagyszülőt, nagyobb testvért egyaránt.

A szórólapot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2017. szeptember 14., csütörtök - 08:30

Meghívó - Szüreti Fesztivál

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzata, a Gróf Vécsey Károly Borlovagrend tagjai és a szüreti mulatságban résztvevő fiatalok szeretettel várják Önt és kedves családját a solti SZÜRETI FESZTIVÁLRA, szeptember 23-án szombaton.

A részletekről: ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2017. szeptember 14., csütörtök - 08:00

Meghívó - Kiállítás

Tisztelt lakosság!

Tisztelettel meghívjuk Önt és barátait 2017. szeptember 14-én csütörtökön 1800 órára a Vécsey Károly Könyvtárba „Szent László freskók a Kárpát-medencéből” című kiállításunkra.

A plakátot és a részleteket ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2017. szeptember 12., kedd - 10:51

Meghívó - Testületi ülés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. szeptember 14-én (csütörtökön) 1300 órától ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom.

A részletekről és a napirendi pontokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2017. szeptember 4., hétfő - 10:51

Megemlékezés - Megyei Emléknap

Tisztelt lakosság!

Tisztelgés ’56 mártírjai előtt! Szeptember 29-én dr. Szobonya Zoltán Megyei Emléknap a Megyeházán!

Szeptember 29-ét az idei évben is az emlékezés és főhajtás napjának szenteli a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, mely alkalommal az 1945-1961 közötti időszak hőseinek és áldozatainak szeretne méltó emléket állítani és kifejezni őszinte tiszteletét és együttérzését. Azoknak, akik lázadtak a kommunista diktatúra elnyomása ellen, az igazságért, a szabadságért, egy jobb élet reményében. Sokan az életükkel fizettek ezért, vagy soha be nem gyógyuló lelki sebeket hordoznak ma is. Állampolgárok százezreit ártatlanul meghurcolták, koncepciós eljárás során elítélték, megfosztva őket szabadságuktól, életüktől, mindenüktől. Nekünk, az utókor nemzedékének, kötelességünk és felelősségünk előttük őszinte tiszteletünket leróni, s emléküket megőrizni. A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlése rendeletben nyilvánította megyei emléknappá szeptember 29-ét, dr. Szobonya Zoltán mártírhalálának dátumát. E napon 1400 órakor a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat oklevélátadással egybekötött ünnepélyes megemlékezést tart a Megyeházán, melyre hívjuk és várjuk Önt is.

További információkat ide kattintva találnak.

Teljes szöveg »

2017. augusztus 30., szerda - 11:55

Hirdetmény - ivóvízhálózat fertőtlenítés

Tisztelt lakosság!

A Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft. Kalocsai Üzemmérnöksége értesíti Tisztelt Felhasználóit, hogy 2017. szeptember 04-20-ig ivóvízhálózat fertőtlenítési és mosatási munkákat végez Solt Városban.

Fenti időszakban a víz minőségének romlásával, időszakos vízhiánnyal és nyomás-csökkenéssel kell számolni, valamint az ivóvizet klórtartalma miatt csak korlátozott felhasználásra javasoljuk. Ivóvízszükségletüket az esetleges rövidebb vízhiányos időszakok áthidalására előtárolással szíveskedjenek biztosítani.

Kérjük megértő türelmüket! Tisztelettel

Kiskunsági Víziközmű-Szolgáltató Kft.
Kalocsai Üzemmérnökség

Teljes szöveg »

2017. augusztus 10., csütörtök - 11:15

Meghívó - Szent István Nap - program

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, 2017. augusztus 19-én a Szent István Napi programjaira a Vécsey Könyvtár parkjába.

A részletes programokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2017. augusztus 10., csütörtök - 11:10

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

Nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt II. Szőlőhegyi Bakancstúra rendezvényünkre, mely 2017. augusztus 25-én, pénteken, 1715 órai kezdettel kerül megrendezésre. Gyülekező a Vécsey Kastélyparkban. (6320 Solt, Posta u. 20.)

A plakátot és a részleteket ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

 <<   <    1    2    3    4    5   6   7    8    9    10    11   ...   >   >>