2019. március 15., péntek - 00:00

Meghívó - Előadás

Tisztelt lakosság!

A Magyar Szúnyogirtók Országos Szövetsége (MaSZOSZ) ezennel tisztelettel meghívja Önt 2018. március 28-án (csütörtök) 900 órakor kezdődő Éves Országos Konferenciájára a Kőbányai Gyermek és Ifjúsági Szabadidő Központba (Budapest X. kerület, Előd u.1.).

Mit tehetünk a szúnyogok ellen? A tájékoztatót ide kattintva olvashatják.

Teljes szöveg »

2019. március 13., szerda - 12:50

Tájékoztató - SOS Gyermekfalu

Tisztelt lakosság!

Az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa nevelőszülői hálózata új nevelőszülőket toboroz. Olyan személyeket (családokat) keresnek, akik szívesen lennének olyan nevelőszülők, akik saját háztartásukban biztosítanak szerető, biztonságos otthont a vérszerinti családjukból kikerült gyermekek részére.
Nevelőszülői hálózatuk nyílt napot tart a kecskeméti SOS Gyermekfaluban 2019. március 22-én (pénteken), 10-14 óra között. Akik jelentkeznek nevelőszülőnek, azoknak nevelőszülői tanfolyamot indítunk Kecskeméten. Ennek első alkalma: 2019. április 6.

Tekintsék meg a hirdetményeket ide valamint ide kattintva.

Teljes szöveg »

2019. március 8., péntek - 12:00

Tájékoztató - Beiratkozás

Tisztelt lakosság!

A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 22. § (1) bekezdése értelmében a (2) bekezdésben foglaltak figyelembevételével az iskolai beiratkozás idejéről, az erről való döntés és a jogorvoslat benyújtásának határidejéről a járási hivatal közleményt vagy hirdetményt köteles közzétenni a helyben szokásos módon, a beiratkozás első határnapját megelőzően legalább harminc nappal, amelyet megküld az illetékességi területén működő települési önkormányzatok, továbbá a tankerületi központ részére.

Fentieknek megfelelően a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kalocsai Járási Hivatal tankötelessé váló gyermekek általános iskolai beíratásáról szóló közleményét ide kattintva olvashatják.

Teljes szöveg »

2019. március 5., kedd - 10:30

Tájékoztató - Tűzgyújtási tilalom

Tisztelt lakosság!

A tűzeseteket követő vizsgálatok bebizonyították, hogy az erdő- és vegetáció tüzek 99 százalékát az emberi figyelmetlenség vagy szándékos tűzgyújtás okozza. A szabadtéri tüzek 80 százaléka tavasszal, illetve a nyári hónapokban pusztít. Megyénk területére jelenleg is tűzgyújtási tilalom van elrendelve!

Kérjük olvassák el az ezzel kapcsolatban kiadott tájékoztató anyagot.

Teljes szöveg »

2019. március 5., kedd - 10:20

Meghívó - Solti Tavaszi Napok

Tisztelt lakosság!

Solti Tavaszi Napok
Solt Város Önkormányzata tisztelettel meghívja a Solti Tavaszi Napokra, melyet 2019. március 4-17. között idén 28. alkalommal rendezünk meg.
A programokról: ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2019. március 4., hétfő - 13:30

Tájékoztató - Pályázat

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap módosítást tett közzé a „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2019.” című pályázati kiírásához.

A módosított pályázati útmutatót ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2019. március 4., hétfő - 08:00

Felhívás - Álláshirdetés

Tisztelt lakosság!

Az Állampusztai Országos Büntetésvégrehajtási Intézet jelentkezős keres ápoló valamint körletfelügyelő és biztonsági felügyelő munkakörökbe, melyhez elérhetőségeket a hivatkozásokon találnak

Teljes szöveg »

2019. február 25., hétfő - 11:50

Tájékoztató - Adatszolgáltatás

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Solt településen a hivatal elnöke által 2019-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

A lakosság és az önkormányzat részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 800 és 1600 óra között, pénteken 800 és 1400 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen adunk további felvilágosítást. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatgyűjtések/Lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

Teljes szöveg »

2019. február 20., szerda - 08:10

Felhívás - Pályázat

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Esély otthon – a fiatalok helyben maradását támogató ösztönző rendszerről szóló 6/2019. (02.20) önkormányzati rendelete (továbbiakban: Rendelet) alapján ösztöndíj pályázatot hirdet a város jövője szempontjából értékes végzettséggel rendelkező fiatal szakemberek városban maradásának támogatására.

A pályázatról minden információ megtalálható a pályázati felhívásban. A pályázati űrlap beadásának határideje 2019.03.31., mely határidő jogvesztő, azaz a határnapot követően beérkezett pályázatok érvénytelenek.

A pályázati dokumentációt ide kattintva találják, mely tartalmazza a fiatalok helyben maradását támogató ösztönző rendszerről szóló rendeletet és a pályázati felhívást. A pályázati űrlapot ide kattintva találják, a támogatott szakmák listáját ide kattintva tekinthetik meg.
A fiatalok helyben maradását támogató ösztönző rendszerről szóló rendeletet itt találják.
Akik önkéntes tevékenységet végeznének ebben a listában találják a helyi lehetőségeket intézményenkénti bontásban.

Teljes szöveg »

2019. február 19., kedd - 13:20

Meghívó - Előadás

Tisztelt lakosság!

2019. március 16-án (szombat) 1800 órától a XXVIII. Solti Tavaszi Napok rendezvény keretei között, a Pódium Színház bemutatja a „Vacsora négyesben” című vígjátékát a Vécsey Károly Művelődési Házban.

A plakátot és a további információkat ide kattintva találják meg.

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   4    5    6    7    8   9   10    11    12    13    14   ...   >   >>