2017. április 30., vasárnap   (17. hét - 120. nap)
Tavaszhó / Szelek hava / Szent György hava
Bika
Ma Katalin és Kitti névnapja van.
Holnap Fülöp és Jakab névnapja lesz.
Időjárás-adatok
hőmérséklet: °C, relatív páratartalom: %
Szélcsend van. légköri nyomás: hPa
Hold-fázis

2015. szeptember 7., hétfő - 09:18

Meghívó - Szüreti Fesztivál

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzata, a Gróf Vécsey Károly Borlovagrend tagjai és a szüreti mulatságban résztvevő fiatalok szeretettel várják Önt és kedves családját a solti SZÜRETI FESZTIVÁLRA, szeptember 19-én szombaton.

A részletekről: ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2015. szeptember 4., péntek - 09:43

Meghívó - Testületi ülés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. szeptember 10-én (csütörtökön) 1300 órától ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom.

A részletekről és a napirendi pontokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2015. szeptember 4., péntek - 09:26

Tájékoztató - Magáncsőd

Tisztelt lakosság!

A magáncsődvédelemről szóló törvény (2015. évi CV. törvény) 2015. szeptember 1-jei életbe lépésével elindult a köznyelvben családi csődvédelem néven nevezett új jogintézmény, amelynek nem volt előzménye Magyarországon, de több tízezer embert is érinthet, nagy segítséget jelent a rászorulóknak, így nagy felelősséget jelent, hogy az alkalmazásánál ne legyenek problémák.

Ezzel kapcsolatban, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal sajtóközleményt adott ki, melyet ide kattintva olvashatnak.

Teljeskörű tájékoztatást a www.magancsodvedelem.hu szolgáltat, ahol megtalálhatják a főhitelezők elérhetőségeit, az igényléshez szükséges dokumentumokat, a területileg illetékes Családi Csődvédelmi Szolgálatok elérhetőségeit, valamint a folyamatosan bővített Gyakran Ismételt Kérdések szekciót, amely választ ad a csődvédelem igénylésekor felmerülő összes kérdésükre.

Teljes szöveg »

2015. augusztus 4., kedd - 14:41

Meghívó - Szent István Nap - program

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját, 2015. augusztus 20-án a Szent István Napi programjaira a Vécsey Könyvtár parkjába.

A részletes programokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2015. július 31., péntek - 08:14

Meghívó - Előadás

Tisztelt lakosság!

A Solti Ifjúsági Fúvószenekar tagsága szeretettel hívja 2015. augusztus 9-én este, 1900 órára a Városháza udvarára a fúvószenét kedvelőket, hagyományos térzenéjére.

A plakátot és egyéb részleteket itt találnak.

Teljes szöveg »

2015. július 21., kedd - 11:39

Tájékoztató - Ügyfélfogadás

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Kalocsai Járási Hivatal Solti Okmányirodai Ügyfélszolgálatán (Solt, Aranykulcs tér 7.) 2015. augusztus 5-én (szerdán) a számítógépek informatikai átállítása miatt az okmányirodai feladatok ellátása szünetel.
Halaszthatatlan okmányirodai ügyekben – az átállítás ideje alatt – a Kalocsai Járási Hivatal Kormányablak Osztálya (Kalocsa, Városház u.1.) változatlan ügyfélfogadással várja az ügyfeleket. A felmerülő esetleges kellemetlenségért szíves megértésüket kérjük!

Teljes szöveg »

2015. július 16., csütörtök - 14:37

Meghívó - Dumaszínház

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015.07.17-én újra Solti Dumaszínház előadás lesz a Vécsey Károly Művelődési Házban. Ez úttal a Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter, Akciós medve című humorestjével szórakoztat minket.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2015. július 7., kedd - 08:09

Tájékoztató - ELBIR Bűnmegelőzés

Tisztelt lakosság!

Engedjék meg, hogy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya nevében fontos és hasznosítható megelőzési tanácsokat oszthassunk meg Önökkel, hogy minél szélesebb körben eljussanak a mellékelt információk.

Lakásteszt
Vigyázzunk értékeinkre

Teljes szöveg »

2015. június 24., szerda - 15:21

Felhívás - Parlagfű mentesítésre

Tisztelt lakosság!

Az egészséghez való alapjog és az egészséges környezet biztosítása érdekében közös cél, hogy a parlagfű elszaporodását és terjedését allergén pollentermelése miatt megakadályozzuk. A parlagfű Magyarországon, a legnagyobb területen előforduló és legelterjedtebb gyomnövény, melynek egészségügyi és gazdasági károsító hatása rendkívül jelentős.

Mivel az előírások szigorúak, és a védekezési kötelezettség megszegése esetén a rendkívül súlyos jogkövetkezményeket, előzetes értesítés nélkül alkalmazni kell, ezért kérjük az ingatlantulajdonosokat, illetve földhasználókat, hogy különösen nagy figyelmet fordítsanak a parlagfű mentesítésre vonatkozó kötelezettségük teljesítésére.

Az erről szóló felhívást ide kattintva érhetik el.

Teljes szöveg »

2015. június 18., csütörtök - 14:34

Tájékoztató - Mellrákszűrés

Tisztelt Hölgyek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. június 29. és 2015. július 6. között (kivéve július 1.), a hölgyek részére ingyenes mellrákszűrés lesz a MaMMa Egészségügyi Zrt. mozgó szűrőállomásával. A szűrés helyszíne a solti Polgármesteri Hivatal udvara.

A hölgyek behívása az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Kormányhivataltól kapott lista alapján történik. Azok a 40. életévet betöltött hölgyek, akik nem kapnak értesítőt, de részt szeretnének venni a szűrésen, háziorvosi beutalóval jöhetnek. Időpontot egyeztetni a szűrési napokon, Király Melinda vezető operátorral a +36302572836 telefonszámon lehet. A vizsgálatra hozzák magukkal a korábbi felvételeiket, leleteiket, személyazonossági igazolványukat!

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   6    7    8    9    10   11   12    13    14    15    16   ...   >   >>