PÁLYÁZATOK


Európai Strukturális és Beruházási Alapok
Széchenyi Plusz

2022. november 7., hétfő - 13:20

Tájékoztató - Jótékonysági sütiverseny és sütivásár

Tisztelt lakosság!

Adventi vásárunk idejére, 2022. november 26-án (szombaton) ismét várjuk nagymamák, anyukák, gyerekek és baráti közösségek eladásra szánt kedvenc házi süteményeit.

További információt ide kattintva találnak.

Teljes szöveg »

2022. november 7., hétfő - 13:15

Tájékoztató - Árusok, kézművesek

Tisztelt lakosság!

Szeretettel várjuk azoknak az árusoknak, kézműveseknek és kistermelőknek jelentkezését, akik szívesen jelennének meg 2022. november 26-án (szombaton) Adventi Vásárunkon és Forraltbor-főző versenyünkön.

További információt ide kattintva találnak.

Teljes szöveg »

2022. november 7., hétfő - 13:10

Meghívó - Forraltbor-főző verseny

Tisztelt lakosság!

Várjuk csapatok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, egyéni versenyzők jelentkezését 2022. november 26-án (szombaton) 1500 órától forraltbor főző versenyünkre.

További információt ide kattintva találnak.

Teljes szöveg »

2022. november 4., péntek - 11:45

Meghívó - Baba-mama klub

Tisztelt lakosság!

A Baba-Mama Klub "Játszószőnyeg" minden érdeklődőt vár 2022. november 17-én (csütörtökön) 1000 órától a Vécsey Károly Könyvtárban, ahol ismét a játéké és a kötetlen beszélgetésé lesz a főszerep.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2022. november 4., péntek - 09:30

Meghívó - Olvasóklub

Tisztelt lakosság!

2022. november 10-én csütörtökön 1000 órára várjuk a Vécsey Károly Könyvtárba azon könyvbarátok jelentkezését, akik kedvet éreznek arra, hogy havonta egy alkalommal egy közösen kiválasztott könyv kapcsán, kellemes környezetben, egy csésze tea mellett beszélgessenek, és megosszák gondolataikat a jelenlévőkkel, az olvasást ezzel közösségi élménnyé emelve.

A részleteket ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2022. november 3., csütörtök - 17:30

Meghívó - Testületi ülés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. november 10-én, csütörtökön 1600 órától ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom.

A részletekről és a napirendi pontokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2022. november 3., csütörtök - 16:00

Tájékoztató - Népszámlálás

Tisztelt lakosság!

Ne feledjék! A népszámlálás során a számlálóbiztosok a személyes irataikat nem kérik, ők viszont hitelt érdemlően, az okmányaikkal tudják igazolni magukat. Van számlálóbiztosi igazolványuk, amelyen szerepel a nevük és az azonosítószámuk, azonban kérésre fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) is igazolják számlálói jogosultságukat. Ne váljanak csalók áldozatává!

Ezzel kapcsolatos tájékoztatónkat ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2022. október 20., csütörtök - 13:40

Tájékoztató - Hulladékgazdálkodás

Tisztelt lakosság!

A fűtési szezon indulásával sokan vegyes tüzelésű kazánnal/kályhával fűtenek, melynek mellékterméke a salak és a hamu, mely nem kommunális hulladék. Hamu hulladék nem helyezhető a hulladékgyűjtő edényekbe. Amennyiben hamu hulladékot találnak a hulladékgyűjtő edényben, az nem kerül ürítésre!

Erről a DTKH Nonprofit Kft. az alábbi tájékoztatás megjelenítését kérte a lakosságtól:

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a hamu, salak és kazánpor egyrészt a hulladékrakodó kollégák egészségére, másrészt a tehergépjárművek működőképességére is veszélyt jelent, tekintettel arra, hogy tűzveszélyes és előidézheti a további hulladék begyulladását. Javasoljuk a Tisztelt Ingatlanhasználóknak, hogy a hamut lehetőség szerint a telkükön hasznosítsák, mivel a kihűlt fahamu számos nyersanyagot tartalmaz, az akár a komposztba is hasznosítható. Kérjük Ügyfeleinktől, a fent leírtak betartását. Amennyiben személyzetünk a gyűjtés során hamut észlel a kihelyezett hulladékgyűjtő edényzetben, Társaságunk az ürítést megtagadhatja.

Teljes szöveg »

2022. október 20., csütörtök - 13:30

Meghívó - Baba-mama klub

Tisztelt lakosság!

A Baba-Mama Klub "Játszószőnyeg" minden érdeklődőt vár 2022. november 3-án (csütörtökön) 1000 órától a Vécsey Károly Könyvtárban, ahol ismét a játéké és a kötetlen beszélgetésé lesz a főszerep.

A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2022. október 19., szerda - 13:30

Meghívó - Rendezvény

Tisztelt lakosság!

2022. október 28-án 1600 órától TÖK JÓ NAP a könyvtárban! Mindenkit szeretettel várunk egy szuper őszi mulatságra. A jelmezben érkezőket ajándékkal jutalmazzuk!

Tökfaragással, kézműveskedéssel, arcfestéssel, tánccal, bátorság próbával és finom falatokkal várunk midnenkit! A felvonulás kb. 1900-kor kezdődik.

Bővebb információt és a plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   8    9    10    11    12   13   14    15    16    17    18   ...   >   >>