2017. szeptember 25., hétfő   (39. hét - 268. nap)
Őszelő / Földanya hava / Szent Mihály hava
Mérleg
Ma Eufrozina és Kende névnapja van.
Holnap Jusztina névnapja lesz.
Időjárás-adatok
hőmérséklet: °C, relatív páratartalom: %
Szélcsend van. légköri nyomás: hPa
Hold-fázis

2015. július 7., kedd - 08:09

Tájékoztató - ELBIR Bűnmegelőzés

Tisztelt lakosság!

Engedjék meg, hogy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya nevében fontos és hasznosítható megelőzési tanácsokat oszthassunk meg Önökkel, hogy minél szélesebb körben eljussanak a mellékelt információk.

Lakásteszt
Vigyázzunk értékeinkre

Teljes szöveg »

2015. június 24., szerda - 15:21

Felhívás - Parlagfű mentesítésre

Tisztelt lakosság!

Az egészséghez való alapjog és az egészséges környezet biztosítása érdekében közös cél, hogy a parlagfű elszaporodását és terjedését allergén pollentermelése miatt megakadályozzuk. A parlagfű Magyarországon, a legnagyobb területen előforduló és legelterjedtebb gyomnövény, melynek egészségügyi és gazdasági károsító hatása rendkívül jelentős.

Mivel az előírások szigorúak, és a védekezési kötelezettség megszegése esetén a rendkívül súlyos jogkövetkezményeket, előzetes értesítés nélkül alkalmazni kell, ezért kérjük az ingatlantulajdonosokat, illetve földhasználókat, hogy különösen nagy figyelmet fordítsanak a parlagfű mentesítésre vonatkozó kötelezettségük teljesítésére.

Az erről szóló felhívást ide kattintva érhetik el.

Teljes szöveg »

2015. június 18., csütörtök - 14:34

Tájékoztató - Mellrákszűrés

Tisztelt Hölgyek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. június 29. és 2015. július 6. között (kivéve július 1.), a hölgyek részére ingyenes mellrákszűrés lesz a MaMMa Egészségügyi Zrt. mozgó szűrőállomásával. A szűrés helyszíne a solti Polgármesteri Hivatal udvara.

A hölgyek behívása az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Kormányhivataltól kapott lista alapján történik. Azok a 40. életévet betöltött hölgyek, akik nem kapnak értesítőt, de részt szeretnének venni a szűrésen, háziorvosi beutalóval jöhetnek. Időpontot egyeztetni a szűrési napokon, Király Melinda vezető operátorral a +36302572836 telefonszámon lehet. A vizsgálatra hozzák magukkal a korábbi felvételeiket, leleteiket, személyazonossági igazolványukat!

Teljes szöveg »

2015. június 18., csütörtök - 14:25

Tájékoztató - Zárvatartás

Tisztelt Lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. július 6. és 2015 július 20. között a Vécsey Könyvtár zárva tart. Ez idő alatt a park hétköznaponként 600 és 1400 óra között látogatható.

Teljes szöveg »

2015. június 10., szerda - 15:23

Tájékoztató - ELBIR Bűnmegelőzés

Tisztelt lakosság!

Engedjék meg, hogy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya nevében fontos és hasznosítható megelőzési tanácsokat oszthassunk meg Önökkel, hogy minél szélesebb körben eljussanak a mellékelt információk.

Éptészeti bűnmegelozés
Ovizsaru felhívás
Vakáció
Oktatási intézmények védelme nyáron

Teljes szöveg »

2015. június 2., kedd - 09:27

Meghívó - Trianoni Megemlékezés és Koszorúzás

Tisztelt lakosság!

A Trianon Társaság Solti Csoportja szeretettel hív és vár mindenkit a TRIANONI MEGEMLÉKEZÉSRE ÉS KOSZORÚZÁSRA 2015. június 6-án 1800 órakor a solti református templomba és parkjába. A műsor a templomban lesz, utána koszorúzás annak kertjében.

Egyéb információt és a meghívót ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

2015. június 1., hétfő - 11:42

Meghívó - Testületi ülés

Tisztelt lakosság!

Solt Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 4-én (csütörtökön) 1300 órától ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében, melyre tisztelettel meghívom.

A részletekről és a napirendi pontokról ide kattintva tájékozódhatnak.

Teljes szöveg »

2015. május 28., csütörtök - 08:26

Tájékoztató - Rajzpályázat

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy országos rajzpályázatot hirdet a Magyar Államkincstár, amelyen az értékes és hasznos nyereményekért minden 6-14 év közötti gyermek részt vehet.

A pályázat témája korosztályonként változik, ezeket és egyéb részleteket ebben a kiírásban találnak.

Teljes szöveg »

2015. május 22., péntek - 11:57

Tájékoztató - Okmányiroda és hatósági-gyámügyi osztály költözés

Tisztelt lakosság!

Értesítjük a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kalocsai Járási Hivatal Solti Okmányirodai Ügyfélszolgálata, valamint a Hatósági és Gyámügyi Osztály 2015. május 29-én (pénteken) költözés miatt zárva tart és az ügyfélfogadás szünetel. A fenti időszakban az okmányirodai ügyek intézésére a Kalocsai Kormányablakban van lehetőség.

Az ügyfélfogadás új, átmeneti helyszíneit és az új elérhetőségeket ebben a közleményben találják.

Teljes szöveg »

2015. május 19., kedd - 09:53

Meghívó - Városi Gyereknap

Tisztelt lakosság!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2015. május 31-én, vasárnap 1300 - 1800 óráig Városi Gyereknap kerül megrendezésre a Vécsey Könyvtár parkjában.
Ennek keretében: barkácsolás, pókemberes-csúszdás ugrálóvár, arcfestés, nyolc méter magas mászófal, kötélhúzás, körömfestés és díszítés, gyerekfodrászat, kézműves foglalkozás, lovas kocsikázás, lufi hajtogatás, egyedi rovásékszer készítés és még sok izgalmas, érdekes program várja a gyerekeket és szüleiket!
Mindenkit szeretettel várunk!

A plakátot és egyéb részleteket ide kattintva tekinthetik meg.

Teljes szöveg »

 <<   <   ...   9    10    11    12    13   14   15    16    17    18    19   ...   >   >>