Adatvédelmi tájékoztató

Tisztelt Látogatónk!


Városunk honlapjának (www.solt.hu) szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok széles körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatok 1992. évi LXIII (Avtv.) törvényben és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeljük.

Amikor Ön városunk honlapját látogatja, személyes adatait is átadja számunkra az alábbiak szerint. Egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek a számítógépes rendszerben, másfelől Ön is megadhatja személyes adatait, ha a honlap használata során kapcsolatba kíván lépni velünk. Az információkat statisztika készítésére is felhasználjuk. A statisztika összesítve készül, és abban nem őrzünk meg neveket vagy egyéb személyes adatokat. Az összegyűjtött személyes adatokat semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.

Személyes adatainak kezelése a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történik. Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője Solt Város Polgármesteri Hivatala. A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz a Polgármesteri Hivatal munkatársai a szükséges mértékben férnek hozzá.

Amennyiben Ön kérdést kíván feltenni vagy véleményét, észrevételeit szeretné megosztani, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk. A tájékoztatást, intézkedést igénylő esetekben adatait eljuttatjuk az illetékes ügyintézőhöz, aki válaszával megkeresi Önt.

Amennyiben további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk elektronikus levélben, telefonon vagy postai úton.

A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, mindenki számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során.